Vrouwen in institutioneel Pensioen

Aanmelden Jaarcongres

Uitnodiging voor het Jaarcongres

Datum: Donderdag 30 mei 2024
Tijd: 14.30 - 18.30 uur
Locatie: Aegon (sponsor)
Aegonplein 50, 2591 TV  Den haag

Goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto

Rondom dit thema hebben we een wervelend programma samengesteld met als gastspreker Sophie van Gool schrijver/journalist en panelleden Annette Mosman CEO APG, Josine Heusinkveld Women Inc., Laura Lee AEGON en Marianne de Boer ASR.

Introducees zijn van harte welkom! Zij zijn geen lid van ViiP en betalen 50 euro voor deelname aan het congres incl. goodiebagThema: “Loon- en pensioenkloof”

Meld je nu direct online aan:

Ja, ik meld mij aan voor het Jaarcongres op 30 mei 2024*

In kader van duurzaamheid en verspilling te voorkomen willen we graag weten wanneer je onverwacht niet kunt komen of niet kunt blijven. Meld je dan tijdig af!

Naam*:

Geboortejaar *:

E-mail*:

Bedrijf*:

Nummerbord: (indien parkeerplaats nodig)

Lid van/member of*:

Neem je een introducee mee?*:

Naam introducee:

E-mail introducee:

Geboortejaar introducee:

Dieetwensen? Zo ja, welke:

Disclaimer: Jouw gegevens zijn nodig voor de aanmelding van de deelnemers bij onze sponsors, uit veiligheidsoverwegingen en deze worden gebruikt voor de organisatie (zoals zitplaatsen, catering etc.). Jouw gegevens zullen na dit event worden verwijderd en worden niet ingezet voor commerciële doeleinden of op een andere manier verwerkt. Met deze aanmelding ga je ermee akkoord dat de foto’s die worden gemaakt eventueel worden geplaatst op de website van de ViiP. * = verplicht