Vrouwen in institutioneel Pensioen

Nieuwe bestuursleden VIIP

23-12-2011

Het bestuur van VIIP wordt uitgebreid met drie nieuwe bestuursleden: Marijke Colly, Nadia Pattavina en Irene Vermeeren. Uiteraard moet de ledenvergadering op 17 april nog goedkeuring verlenen aan de benoeming. Toch willen we ze alvast even voorstellen:

Marijke Colly
Marijke heeft een juridische achtergrond en werkt in het dagelijks leven als senior policy advisor bij APG. Als een van de oprichters van het APG Topvrouwennetwerk, is het alleen maar logisch dat Marijke ook zitting neemt in het bestuur van VIIP. Overigens was zij al actief bij VIIP als deelnetwerkcoördinator.

Nadia Pattavina
Nadia heeft een lange staat van dienst in allerlei communicatiefuncties waarbij de rode draad overwegend de sociale zekerheid is. Sinds augustus 2009 werkt ze als manager communicatie bij Pensioenfonds Vervoer. Nadia zal binnen het bestuur van VIIP het aanspreekpunt zijn op het gebied van communicatie en media.

Irene Vermeeren
Als pensioenrecht-advocaat is Irene sinds 1996 werkzaam bij Baker&McKenzie, waar zij momenteel verantwoordelijk is voor de Nederlandse en Europese pensioenpraktijk. Irene zal, gezien haar internationale achtergrond, de mogelijkheden onderzoeken van het opzetten van een internationaal VIIP-netwerk.