Vrouwen in institutioneel Pensioen

‘Luister naar je vrouwenhart’ door Heleen van Wezep

11-09-2018

Deelnetwerk 5 komt dinsdag 11 september bij elkaar.

Met het oog op de kruisbestuiving tussen de deelnetwerken kunnen ook andere ViiP-leden zich hiervoor aanmelden.

We nodigen jullie graag uit voor een bijzondere bijeenkomst van ons deelnetwerk en wel op:

Dinsdag 11 september ‘Luister naar je vrouwenhart’ in restaurant Brambergen .

Als uitzondering dit keer geen inhoudelijke bijeenkomst maar wel één met een heel interessant onderwerp. Tijdens deze bijeenkomst zal Heleen van Wezep haar verhaal vertellen met de boodschap: ‘Luister naar je vrouwenhart’.

Heleen van Wezep
Heleen is al zo’n negen jaar lid van ViiP (en lid van ons eigen deelnetwerk) en heeft jarenlang gewerkt in de financiële dienstverlening waarin zij diverse commerciële rollen heeft vervuld. Tijdens deze bijeenkomst wil ze echter juist graag haar deskundigheid op het gebied van het vrouwenhart met ons delen.

Achtergrond
Heleen (47) kreeg op haar 40ste een hartinfact. Symptomen bij vrouwen zijn soms anders dan bij mannen, waardoor de diagnose (te) vaak wordt gemist. Daarom wil Heleen vrouwen informeren over dit belangrijke onderwerp om meer awareness en aandacht te vragen ten behoeve van het vrouwenhart. Heleen is uiteraard geen arts maar ze weet er door haar ervaringen wel heel veel van af. En met name hoe belangrijk het is om je vrouwenhart gezond te houden binnen de hectiek van alle dag. Iets wat we waarschijnlijk allemaal herkennen, de drukte rondom werk & privé.

Wij zijn erg blij dat Heleen dit met ons wil delen. Wij heten jullie dan ook van harte welkom op 11 september! De locatie ligt prachtig in de natuur en als het weer meezit kunnen we na het verhaal van Heleen nog een (kleine) wandeling maken. Dit biedt ook de gelegenheid om hier nog even rustig over na te praten. Aansluitend eten we graag met elkaar een hapje bij Brambergen.

Het eten en de drank is op eigen kosten. Ik stel voor dat we de rekening ter plekke delen.

Plaats en tijd
Om 16:00 uur in Restaurant Brambergen
Noordereinde 54d
’s-Graveland
http://www.brambergen.nl

Het restaurant ligt naast het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten en er is voldoende parkeergelegenheid.

Aanmelden
We zien jullie aanmelding voor deze bijeenkomst graag per e-mail tegemoet! Wil je daarbij ook laten weten of je een hapje mee eet? Graag jullie reactie mailen naar: deveenconsultancy@ziggo.nl

Met het oog op de kruisbestuiving tussen de deelnetwerken kunnen ook andere ViiP-leden zich hiervoor aanmelden.