Vrouwen in institutioneel Pensioen

Uitnodiging lustrum

23-06-2022

Tijdstip: 15.00 tot 20.00 uur
Locatie: Sponsoren PGGM/PFZW
PGGM, Noordweg-Noord 150, 3704 JG Zeist Google Maps

AANMELDEN

Thema:
“Transitie: Evolutie of Revolutie?”

Programma
Diana Matroos , journalist en presentator bij BNR beeldbepalers, is de dagvoorzitter van het afwisselende progamma en DJ Maus zorgt voor de muzikale omlijsting.

15.00 – 15.30   Feestelijke ontvangst en inloop
 
15.30 – 15.40   Welkomstwoord namens PFZW en ViiP
 
15.40 – 16.05   Een terugblik over de afgelopen twintig jaren
Een terugblik op 20 jaar ViiP door Larissa Gabrielse, vicevoorzitter ViiP met oud-bestuursleden van ViiP: Sandra Smits en Francis van Bergenhenegouwen en steunpilaar bij de oprichting van ViiP: Gerdi Verbeet , oud-voorzitter Tweede Kamer.
 
16.05 – 16.30   De Gouden Pump in perspectief
Bestuurslid Angelique Joosen kijkt terug met de winnaars van de Gouden Pump van de afgelopen 10 jaar. Wat heeft het ons gebracht en hoe gaan wij hiermee als ViiP verder ?
 
16.30 – 17.25   Vooruitblik naar de toekomst in “de Pensioenwereld Draait door”
In een wervelende en interactieve talkshow onder leiding van Diana Matroos en side kick Marjon Brandenbarg gaan wij aan tafel met de vraag:
De transitie naar een andere (pensioen)wereld? hoe ga je dat nu doen?

Gastspreekster Joyce Silvester, voormalig burgemeester en substituut Ombudsman, trapt af met een korte inleiding. Het gesprek aan tafel gaat door met onze andere gastspreeksters. Elk met hun eigen brede ervaring om de boel in beweging te krijgen:

  • Hanneke Takkenberg, hoogleraar aan de Erasmus University en voorzitter van het Erasmus Centre for Women and Organisations
  • Devika Partiman, sociaal activiste en initiatiefneemster van ‘Stem op een Vrouw’’
  • Joanne Kellermann, bestuursvoorzitter Pensioenfonds Zorg & Welzijn

Zij kunnen ons inspireren met hun eigen kijk op de manier om de gewenste metamorfose te realiseren: evolutie of revolutie?
 

17.25 – 17.30   Afronding officiële deel
 
17.30 – 20.00   Feestelijke afsluiting met borrel en walking dinner
Na het middagprogramma toasten we samen op de toekomst en genieten we van een walking dinner, aangeboden door onze sponsoren PGGM/PFZW. DJ Maus zorgt voor de juiste sfeer en misschien gaan er zelfs wat voetjes van de vloer!
 

Benieuwd naar de mensen die het programma met ons mogelijk maken? Klik dan hier!

Tijdens de bijeenkomst verzorgt Irene Sitskoorn de fotografie. Irene is oprichtster van Pix4research. Onder haar motto: ‘Verander de wereld met een lach”, draagt zij door haar fotografie bij aan onderzoek voor borstkanker bij vrouwen.